Justiția din Rusia amendează Radio Free Europe cu peste 150.000 de dolari

Justiția din Rusia amendează Radio Free Europe cu peste 150.000 de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2022

O instanță din Moscova a amendat postul Radio Liberty/Radio Free Europe cu 10 milioane de ruble (153.459 de dolari) pentru că nu a șters "conținut interzis" de pe site-urile de internet, informează agenția de presă RIA, preluată de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Organismul de supraveghere a comunicațiilor din Rusia a blocat în martie site-urile Radio Liberty/Radio Free Europe și a altor organizații de presă străine, scrie Agerpres.

Vladimir Putin declară că este ”imposibil” pentru unele state europene ”să renunțe rapid” la petrolul rusesc din cauza ”ponderii deosebit de mari a hidrocarburilor rusești”. Europa riscă ”să plătească cele mai ridicate prețuri la energie la nivel mondial” CITEȘTE ȘI Vladimir Putin declară că este ”imposibil” pentru unele state europene ”să renunțe rapid” la petrolul rusesc din cauza ”ponderii deosebit de mari a hidrocarburilor rusești”. Europa riscă ”să plătească cele mai ridicate prețuri la energie la nivel mondial”

Totalul amenzilor aplicate postului de radio respectiv a ajuns astfel, potrivit instanței, la 55,8 milioane de ruble.

"Conținutul interzis" se referea la războiul declanșat prin invazia rusă în Ucraina, denumit oficial la Moscova "operațiune militară specială".

viewscnt
Afla mai multe despre
rusia
radio free europe