Norvegia a renunțat la emisiunile radiofonice naționale difuzate în FM

Norvegia a renunțat la emisiunile radiofonice naționale difuzate în FM
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 dec 2017

Norvegia a finalizat miercuri trecerea sa la radioul numeric terestru (RNT), devenind - în pofida unor critici - prima țară din lume care a renunțat complet la difuzarea emisiunilor sale naționale în sistemul modulației în frecvență (FM).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conform calendarului prevăzut, cele mai nordice regiuni ale țării și teritoriul Svalbard din zona Arcticii au operat trecerea, la sfârșitul dimineții de miercuri, la sistemul digital, a anunțat Digitalradio Norge (DRN), o asociație a radiourilor publice și comerciale din Norvegia, scrie Agerpres.

Oamenii de știință au găsit o modalitate de a identifica telefonul cu care a fost făcută o poză doar prin analizarea conținutului CITEȘTE ȘI Oamenii de știință au găsit o modalitate de a identifica telefonul cu care a fost făcută o poză doar prin analizarea conținutului

Trecerea la sistemul digital, care a început pe 11 ianuarie, permite, potrivit promotorilor săi, ameliorarea calității sunetului, creșterea numărului de posturi și diversificarea caracteristicilor tehnice cu un cost de difuzare de opt ori mai mic.

viewscnt
Afla mai multe despre
norvegia
fm
radio