Prima Sport face un nou transfer

Prima Sport face un nou transfer
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2024

Prima Sport aliniază echipa de Euro. După fostul internațional, Basarab Panduru, și jurnaliștii Silviu Tudor Samuilă și Dan Udrea, Mihai Stoica schimbă și el echipa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

El va fi invitat permanent al emisiunilor difuzate pe canalul deținut de Clever Media si va debuta în noua postură cu analize sportive la Europeanul de fotbal din Germania, în emisiunea Euro Show. Apoi, va comenta competițiile importante:  SuperLiga, Cupa României, Premier League, și multe alte competiții de top difuzate de Prima Sport. Într-un sezon în care FCSB, campioană după 9 ani, va evolua în preliminariile  UEFA Champions League, Mihai Stoica va fi prezent în studioul Prima Sport de la sfârșitul lunii iunie. În ultimii 3 ani, Mihai Stoica a fost analist Orange Sport, iar în fotbal, de-a lungul unei cariere de zeci de ani, a fost pe rând președinte la Oțelul Galați, manager general la Unirea Urziceni și apoi la FCSB.

Echipa Prima Sport se mărește CITEȘTE ȘI Echipa Prima Sport se mărește

Din 14 iunie, la Prima Sport,  debutează emisiunea Euro Show, un show sportiv care îi va ține la curent pe suporterii români cu toate informațiile care vin din Germania de la echipa de corespondenți Prima Sport: Paul Andone și Eduard Cîrjaliu. Emisiunea va cuprinde analizele jocurilor, interviuri cu jucătorii Naționalei, reportaje cu suporterii din Germania și cele mai frumoase momente surprinse de jurnaliști în atmosfera nopților fierbinți de vară ale Europeanului care începe mâine. Dan Udrea, Alex Rădulescu și Silviu Tudor Samuilă vor realiza emisiunea dedicată celui mai important eveniment fotbalistic al verii, turneul final din Germania.

Euro Show este primul program de la Prima Sport în care vor putea fi urmărite toate cele patru achiziții recente ale postului de sport: jurnaliștii Dan Udrea și Silviu Tudor Samuilă, fostul internațional Basarab Panduru și președintele CA FCSB Mihai Stoica.

viewscnt
Afla mai multe despre
prima sport
mihai stoica