Cristina Lupașcu, cu experiență de peste 20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, devine Head of Marketing în echipa de conducere a Cushman & Wakefield Echinox

Cristina Lupașcu, cu experiență de peste 20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, devine Head of Marketing în echipa de conducere a Cushman & Wakefield Echinox

Cristina Lupașcu

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iun 2024

Cushman & Wakefield Echinox o numește pe Cristina Lupașcu, cu o experiență de peste 20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, în poziția de Head of Marketing.

Cristina Lupașcu s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în 2021, ocupând funcția de PR & Research Director și sprijinind atât activitatea departamentului de marketing și PR, cât și a departamentului de Research.

În noul său rol, Cristina Lupașcu va coordona activitatea departamentului de Marketing al Cushman & Wakefield Echinox, care are ca obiectiv promovarea internă și externă a companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Google TV se pregătește să introducă reclame CITEȘTE ȘI Google TV se pregătește să introducă reclame
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 52.000 de angajați în aproape 400 de birouri și peste 60 de țări și venituri de 9,5 miliarde de dolari. Serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor și investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
cristina lupascu