Raluca Stroe Brumariu, șefa Știrilor TVR, a demisionat

Raluca Stroe Brumariu, șefa Știrilor TVR, a demisionat

Sursa foto: facebook TVR

scris 2 nov 2015

Raluca Stroe Brumariu, șefa Știrilor TVR, a demisionat luni, după ce postul public nu a acoperit vineri, 30 octombrie, tragicele evenimente petrecute la clubul Colectiv din București, anunță Hotnews.

Aceasta a spus că în TVR există o procedură pentru intrarea în regim de breaking news, dar aceasta nu a fost aprobată.

"Motivul demisiei este că eu nu am fost aici în acea noapte, iar în absența mea nu s-au luat măsurile care trebuiau luate pentru a se intra în emisie. Pentru că pe teren au fost oameni - și reporteri, și cameramani, și soferi, iar în redacție au fost producători și editori și producătorul executiv", a declarat Raluca Stroe Brumariu pentru sursa citată. "Motivul pentru care nu s-a transmis nimic a fost lipsa de decizie din partea celor care au fost aici. A fost decizia să se intre de dimineață, nu peste noapte. Probabil că peste noapte s-ar fi putut intra. La mine au sunat, am primit mesaj, dar telefonul era pe silent și nu l-am auzit. De aceea nu am fost aici. Pentru asta eu demisionez", a mai adăugat aceasta.  

30 de persoane au murit în incendiul ce a izbucnit la clubul Colectiv din Capitală, vineri, la concertul în cadrul căruia formația Goodbye to Gravity lansa un album. Tragedia a fost prezentată de toate posturile centrale de știri, postul public prezentând informații vineri seara doar pe site.

viewscnt
Afla mai multe despre
stiri tvr
raluca stroe brumariu
incendiu colectiv