Serviciul de streaming CNN Plus, pregătit de lansare

Serviciul de streaming CNN Plus, pregătit de lansare
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 mar 2022

WarnerMedia va lansa serviciul CNN Plus cu abonament pe 29 martie, scrie Variety.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Andrew Morse, directorul CNN digital și directorul executiv care supraveghează noile servicii, se așteaptă să discute despre aceasta în cadrul unui panel cu corespondentul politic Kasie Hunt, fostul jucător profesionist de baschet Rex Chapman, influencerul în domeniul gastronomiei Alison Roman și jurnalista Audie Cornish, toți cei care s-au alăturat CNN pentru programele CNN Plus.

7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii CITEȘTE ȘI 7 zile, 7 nopți și 7 experiențe de trăit în Malta, Insula Mierii

„29 martie va fi o zi importantă în istoria CNN și CNN Plus va fi o parte crucială în viitorul nostru”, a declarat Morse. 

CNN intenționează să livreze cele două produse mari de abonament - rețeaua sa de cablu și noua rețea de streaming - într-o singură aplicație mobilă care va permite utilizatorilor să comute între cele două, scrie News.ro.

Abonații vor putea crea o versiune personalizată a CNN Plus, în timp ce utilizatorii de cablu vor avea acces la fluxuri TV liniare ale CNN, CNN International și HLN, precum și la ceea ce compania spune că este o bibliotecă „substanțială” la cerere.

Serviciul de streaming va avea 8 - 12 ore de conținut live original difuzat live zilnic. 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnn plus
streaming