Serviciul de streaming Prime Video al Amazon va oferi filme de acțiune ale Universal Pictures după debutul lor pe platforma Peacock

Serviciul de streaming Prime Video al Amazon va oferi filme de acțiune ale Universal Pictures după debutul lor pe platforma Peacock
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 iul 2021

Serviciul de streaming Prime Video al Amazon va oferi filme de acțiune ale Universal Pictures, divizie a grupului Comcast, la patru luni de la debutul lor pe platforma Peacock a Comcast, au anunțat companiile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Acordul se aplică unor filme de acțiune precum "Jurassic World: Dominion", care vor fi lansate în cinematografe începând din 2022, scrie News.ro.

DECIZIE INEDITĂ la nivel UE: Sunetul făcut la deschiderea unei cutii de băutură, cu fâsâit, nu poate fi înregistrat ca marcă! CITEȘTE ȘI DECIZIE INEDITĂ la nivel UE: Sunetul făcut la deschiderea unei cutii de băutură, cu fâsâit, nu poate fi înregistrat ca marcă!

Termenii financiari ai tranzacției nu au fost dezvăluiți.

Amazon și-a mai asigurat drepturile de a oferi filme Universal din 2020 și 2021 pe IMDb TV, un serviciu de streaming susținut de publicitate. Între filme se numără filmul "F9” din franciza "Fast & Furious".

viewscnt
Afla mai multe despre
prime video
universal pictures