Site-ul ziarului Jerusalem Post a fost spart cu ocazia marcării asasinării generalului iranian Qassem Soleimani

Site-ul ziarului Jerusalem Post a fost spart cu ocazia marcării asasinării generalului iranian Qassem Soleimani
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 ian 2022

Ziarul israelian Jerusalem Post a anunțat că site-ul său web a fost spart, un incident pe care l-a calificat drept o amenințare pentru Israel, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În loc să afișeze pagina principală de știri, pe site-ul web a apărut o ilustrație ce părea să amintească de generalul iranian Qassem Soleimani, asasinat într-un atac cu drone în Bagdad în aceeași zi, în urmă cu doi ani, scrie Agerpres.

CONFIRMARE România a reînceput să importe gaz din Ucraina și Ungaria. Intrările din Bulgaria au scăzut considerabil CITEȘTE ȘI CONFIRMARE România a reînceput să importe gaz din Ucraina și Ungaria. Intrările din Bulgaria au scăzut considerabil

Ilustrația prezenta un obiect în formă de rachetă pornind dintr-un inel cu piatră roșie purtat pe degetul unui pumn strâns, o referire la un inel distinctiv, pe care îl purta Soleimani. Alăturat se putea citi următorul text, în engleză și ebraică:"Suntem aproape de voi acolo unde nu vă gândiți".

The Jerusalem Post, cotidian israelian de limbă engleză, a informat pe Twitter că lucrează pentru a rezolva problema."Suntem conștienți de piratarea site-ului nostru web, alături de o amenințare directă (la adresa) Israelului".

Aplicația mobilă a publicației nu părea să fie afectată, iar alte site-uri de știri israeliene importante funcționau normal.

viewscnt
Afla mai multe despre
jerusalem post
qassem soleimani