Site-urile de informații din Lituania blochează comentariile publice despre COVID-19

Site-urile de informații din Lituania blochează comentariile publice despre COVID-19
scris 21 oct 2021

Cele mai mari portaluri lituaniene de informații au anunțat că suprimă comentariile publice la articolele lor despre COVID-19 pentru a lupta împotriva valului de teorii ale conspirației colportate de cei care se opun vaccinării, notează AFP.

"Dăm dovadă de solidaritate cu statul și societatea în efortul comun destinat să neutralizeze dezinformarea răspândită de antivacciniști", a declarat președintele Asociației Media Online din Lituania, Arnas Marcinkus.

Instrumente pentru o muncă remote eficientă CITEȘTE ȘI Instrumente pentru o muncă remote eficientă

"Succesul campaniei de vaccinare trebuie să fie cauza noastră comună, fără a exclude guvernul sau media. Cu toții avem nevoie de soluții pentru a ieși din pandemie", a adăugat el.

Aproximativ 71% dintre adulții din această țară cu 2,8 milioane de locuitori au fost vaccinați complet împotriva COVID-19, o rată mai mare decât cea a multor țări vecine din Europa Centrală și de Est, scrie Agerpres.

Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic CITEȘTE ȘI Cum previi picarea site-ului în cazul creșterilor masive de trafic

Dar numărul cazurilor de contaminare a crescut în ultimele zile.

În octombrie, parlamentul lituanian a aprobat un bonus de 100 de euro pentru persoanele peste 70 de ani care se vaccinează.A

viewscnt
Afla mai multe despre
lituania
site
vaccin