The Washington Post va solicita o dovadă a vaccinării pentru toți reporterii și angajații săi

The Washington Post va solicita o dovadă a vaccinării pentru toți reporterii și angajații săi
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 iul 2021

Tuturor angajaților cotidianului american The Washington Post li se va cere să prezinte o dovadă a vaccinării cu schemă completă împotriva maladiei COVID-19 până la jumătatea lunii septembrie, care va deveni o condiție de angajare, cu excepția salariaților care invocă motive medicale și religioase, a anunțat editorul Fred Ryan într-un email adresat angajaților, informează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua politică adoptată de cotidianul american în privința vaccinării intervine în contextul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în Statele Unite, atribuită variantei Delta a noului coronavirus, care este mai contagioasă, scrie Agerpres.

Profit de un miliard de lei raportat de OMV Petrom la jumătatea anului, scăderea producției fiind compensată de o apreciere considerabilă a prețurilor CITEȘTE ȘI Profit de un miliard de lei raportat de OMV Petrom la jumătatea anului, scăderea producției fiind compensată de o apreciere considerabilă a prețurilor

Companiile americane analizează în această perioadă modul și momentul în care își vor redeschide birourile, într-o perioadă marcată de răspândirea acestei variante virale. Apple a anunțat săptămâna trecută că își amână redeschiderea birourilor până în octombrie - cu o lună mai târziu decât planificase - din cauza creșterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2.

Cotidianul The Washington Post, deținut de miliardarul Jeff Bezos, intenționează să își redeschidă birourile pentru toți angajații timp de trei zile pe săptămână începând din 13 septembrie, iar salariații companiei vor trebui să prezinte până la acea dată o dovadă a vaccinării împotriva COVID-19, a precizat Fred Ryan.

Contractorii și oaspeții care vor pătrunde în birourile deținute de The Washington Post vor trebui la rândul lor să prezinte o dovadă a vaccinării anti-COVID-19.

Grupul Clever lansează platforma online PrimaPlay.ro CITEȘTE ȘI Grupul Clever lansează platforma online PrimaPlay.ro

"Deși majoritatea copleșitoare a angajaților de la The Washington Post au furnizat deja dovada vaccinării lor, nu a fost ușor să iau această decizie", a precizat același editor în emailul adresat salariaților cotidianului.

"Totuși, ținând cont de problemele grave de sănătate și de îngrijorările sincere legate de siguranța angajaților noștri, cred că planul nostru este cel corect", a adăugat el.

viewscnt
Afla mai multe despre
the washington post
coronavirus