Thomson Reuters va cumpăra Imagen, o companie de gestionare a activelor de conținut digital

Thomson Reuters va cumpăra Imagen, o companie de gestionare a activelor de conținut digital
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 iun 2023

Thomson Reuters va cumpăra Imagen, o companie de gestionare a activelor de conținut digital, la un preț nedezvăluit, pentru a-și extinde activitatea de agenție către noi clienți, a anunțat compania de știri și informații, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
20 mai - Eveniment News.ro: Energy Road - Energie la tine acasă. Parteneri: FPPG
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Imagen cu sediul în Marea Britanie, care deține platforma de distribuție video Screenocean, operează biblioteci de conținut digital pentru companii de sport, media și afaceri, inclusiv fotbalul din Premier League și Major League Baseball scrie News.ro.

Imagen va deveni parte a diviziei Reuters News.

Invocând pericolul inteligenței artificiale, Puterea conferă CNA dreptul de a opri și amenda conținutul considerat ”deepfake”. VIDEO fals cu Biden vorbind de români, dat ca exemplu CITEȘTE ȘI Invocând pericolul inteligenței artificiale, Puterea conferă CNA dreptul de a opri și amenda conținutul considerat ”deepfake”. VIDEO fals cu Biden vorbind de români, dat ca exemplu

Achiziția face parte dintr-un plan de a servi mai mulți clienți, pe măsură ce își extind afacerile de streaming video.

”Convingerea noastră este că afacerea noastră de agenție trebuie să evolueze pentru a fi o livrare de conținut (afacere) bazată pe tehnologie”, a spus președintele Reuters Paul Bascobert, într-un interviu.

”Odată cu preluarea Imagen, clienții vor avea capacitatea de a adăuga fără probleme servicii de gestionare a activelor media pentru a stoca, manipula, permite, distribui și monetiza tot conținutul lor vizual”, a adăugat Bascobert într-un comunicat.

Reuters deservește în prezent clienții agenției prin Reuters Connect, care este o piață de conținut business-to-business care acordă licențe pentru text, imagini și videoclipuri Reuters, precum și știri și conținut de la alți peste 70 de furnizori, printre care BBC, USA Today și CCTV din China.

Acordul este al doilea anunțat în această săptămână. Luni, Thomson Reuters a declarat că a fost de acord să cumpere Casetext, o companie AI cu sediul în California, care ajută profesioniștii din domeniul juridic să efectueze cercetări, analize și să pregătească documente folosind AI generativă, tranzacția fiind de 650 de milioane de dolari.

Thomson Reuters a declarat că a alocat 10 miliarde de dolari pentru achiziții și aproximativ 100 de milioane de dolari pe an în investiții în capabilități AI.

viewscnt
Afla mai multe despre
reuters
imagen