YouTube a înlăturat de pe platformă cinci canale ale rețelelor de televiziune din Myanmar controlate de armată

YouTube a înlăturat de pe platformă cinci canale ale rețelelor de televiziune din Myanmar controlate de armată
scris 5 mar 2021

YouTube a înlăturat de pe platformă cinci canale ale rețelelor de televiziune din Myanmar controlate de armată, ca reacție la lovitura de stat din țara asiatică, relatează Reuters.

Un purtător de cuvânt a transmis: „Am eliminat mai multe canale și am înlăturat câteva clipuri de pe YouTube în conformitate cu liniile directoare ale comunității noastre și cu legile în vigoare”, scrie News.ro.

Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online CITEȘTE ȘI Cum ajută un copil de 4 ani dezvoltarea unui business online

Între canalele înlăturate se află și cel al televiziunii de stat, MRTV, precum și Myawaddy Media, deținut de armată, MWD Variety și MWD Myanmar, potrivit gigantului tehnologic.

Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2 CITEȘTE ȘI Miracolul digitalizării: declarațiile online nu se mai depun la etajul 2

Pe 1 februarie, armata din Myanmar a preluat puterea în țară, după ce a acuzat că alegerile din luna noiembrie au fost fraudate. Liderul de factor Aung San Suu Kyi a fost reținut, la fel și mai mulți oficiali. De mai bine de o lună, au loc proteste ample, soldate de cele mai multe ori cu violențe. Aproximativ 20 de oameni au fost uciși în timpul demonstrațiilor.

Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment CITEȘTE ȘI Cum pot antreprenorii să își salveze firmele chiar de la faliment

Thomas Andrews, reprezentant ONU pentru drepturile omului în Myanmar, a îndemnat Consiliul de Securitate - care se va întâlni vineri pentru a discuta situația - să impună juntei un embargo global și sancțiuni economice. Într-un raport întocmit de el este cerut ca statele să impună sancțiuni asupra Myanmar Oil and Gas Enterprise, controlată acum de armată și care reprezintă cea mai mare sursă de venit.

viewscnt
Afla mai multe despre
youtube
myanmar