Meta (Facebook) a depășit estimările de venituri, acțiunile cresc

Meta (Facebook) a depășit estimările de venituri, acțiunile cresc
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 iul 2023

Meta (Facebook) a depășit estimările privind veniturile din trimestrul II, care au crescut cu 11%, la 32 de miliarde de dolari, în trimestrul încheiat la 30 iunie, comparativ cu estimarea analiștilor de 31,12 miliarde de dolari.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Acțiunile au crescut cu 4,2% după anunțul rezultatelor.

Facebook a adăugat încă 27 de milioane de utilizatori în cel mai recent trimestru și a depășit pragul de 3 miliarde de utilizatori lunari.

FOTO Fundația Pro Economica, având sprijinul Guvernului Ungariei, aduce în România și un hotel Hampton by Hilton CITEȘTE ȘI FOTO Fundația Pro Economica, având sprijinul Guvernului Ungariei, aduce în România și un hotel Hampton by Hilton

În plus, compania se așteaptă, pentru perioada iulie-septembrie, la venituri cuprinse între 32 și 34,5 miliarde dolari, comparativ cu estimarea analiștilor de 31,30 miliarde dolari.

„Continuăm să vedem un angajament puternic pentru aplicațiile noastre și avem cea mai interesantă foaie de parcurs pe care am văzut-o de ceva vreme, cu Llama 2, Threads, Reels, noi produse AI în curs de dezvoltare și lansarea Quest 3 în această toamnă”, spune directorul executiv Mark Zuckerberg.

Compania se așteaptă la cheltuieli între 88 și 91 de miliarde de dolari, în comparație cu previziunile sale anterioare, de 86 - 90 de miliarde de dolari, din cauza „cheltuielilor legale”.

viewscnt
Afla mai multe despre
meta
facebook