Numărul germanilor care muncesc, la cel mai înalt nivel de la reunificarea țării

Numărul germanilor care muncesc, la cel mai înalt nivel de la reunificarea țării
scris 14 feb 2018

Numărul germanilor care munceau în trimestrul patru al anului 2017 era cu 1,5 % mai mare decât în aceeași perioadă a anului 2016, ajungând la 44,7 milioane de persoane, fiind cel mai mare de la reunificarea țării în 1990, relatează agenția dpa.

Potrivit Oficiului federal german de statistică Destatis, nivelul de creștere a fost cel mai mare pentru un trimestru patru normal, scrie Agerpres

Cea mai mare creștere s-a înregistrat la segmentul de forță de muncă full-time și part-time în special în domeniul serviciilor. A fost mai mic însă numărul persoanelor din sectorul de forță de muncă marginală slab plătită sau al celor care lucrează pe cont propriu.

FOTO BMW a prezentat noul X4, un face-lift concentrat în special pe noutăți tehnice și de interior CITEȘTE ȘI FOTO BMW a prezentat noul X4, un face-lift concentrat în special pe noutăți tehnice și de interior

Numărul de muncitori angajați și al celor care lucrează pe cont propriu luați împreună a crescut constant în Germania în ultimii 12 ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
germania
muncitori