Operatorul de jocuri de noroc Game World Group își mută birourile în AFI Tech Park

Operatorul de jocuri de noroc Game World Group își mută birourile în AFI Tech Park
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 feb 2018

Game World Group, cu activități în organizarea și exploatarea sălilor de jocuri electronice, a închiriat aproximativ 2.000 de metri pătrați în clădirea AFI Tech Park 1, proiect dezvoltat de AFI Europe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Game World a intrat în România în septembrie 1999, cu o sală în București, ajungând în prezent la un total de 9 săli de jocuri cu aproximativ 1.000 de posturi de joc și peste 450 de angajați, conform informațiile disponibile pe site-ul propriu.

Pe lângă București, compania este prezentă în Cluj-Napoca, Constanța, Brașov, Sibiu și Alba Iulia.

 
Compania Game World a fost înființată în anul 1995 în Ungaria și s-a extins în celelalte țări din regiune: în 1999 în România, în 2001 în Slovacia, în 2005 în Republica Moldova și în 2008 în Croația.

După o așteptare de 4 ani, Auchan face primul pas concret în strategia de a intra și în România pe nișa comerțului online CITEȘTE ȘI După o așteptare de 4 ani, Auchan face primul pas concret în strategia de a intra și în România pe nișa comerțului online

Lucrările de construcție la prima clădire de birouri, AFI Tech Park 1, cu un spațiu de 20.000 metri pătrați închiriabili, vor fi încheiate în cel de-al doilea trimestru al acestui an. Clădirea dispune și de 2.000 metri pătrați închiriabili de zonă comercială, pentru care au fost semnate deja contracte de închiriere cu World Class și rețeaua Quick Service Restaurant „1 Minute”, în prezent fiind avansate negocieri cu o cantină și alte centre de servicii.

Investiția în prima etapă a proiectului este de peste 30 de milioane de euro.  

Întregul proiect AFI Tech Park este dispus pe o suprafață totală închiriabilă de 56.000 metri pătrați pentru birouri Clasa A și cuprinde două clădiri de birouri cu P+8 și un turn de birouri de 14 etaje.

AFI Europe, subsidiară a AFI Properties, este una dintre companiile lider în ceea ce privește dezvoltarea, managementul și investițiile din domeniul imobiliar, ce operează în Europa Centrală și de Est din 1997.

Portofoliul AFI Europe include centre comerciale și proprietăți de retail, parcuri de business și dezvoltări rezidențiale de mare amploare și dezvoltări cu utilizare mixtă. AFI Europe operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Serbia, Ungaria și Letonia.

Recent, AFI Europe România a primit autorizația de construcție pentru a începe lucrările la AFI City, primul proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România, dezvoltat pe un teren de 148.000 de metri pătrați din Bucureștii Noi, lucrările pentru prima fază fiind pogramate să înceapă în următoarele două luni

viewscnt
Afla mai multe despre
game world group
afi tech park