Ovidiu Șandor aduce KPMG în clădirea ISHO Offices din Timișoara

Ovidiu Șandor aduce KPMG în clădirea ISHO Offices din Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 ian 2018

Compania KPMG, care acordă servicii de consultanță pentru companii, unul dintre liderii globali în domeniu, își va muta birourile în clădirea ISHO Offices din Timișoara, proiect al Mulberry Development, dezvoltator controlat de Ovidiu Șandor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Noul sediu va fi ocupat în prima parte a anului viitor.

ISHO Offices va fi dezvoltat în paralel cu componenta rezidențială și va include trei etape. Prima fază, ce va avea o suprafață închiriabilă de 15.500 metri pătrați din totalul de 55.000 metri pătrați pe care îl prevede clădirea de birouri, va fi livrată în primăvara anului 2018. La finalul proiectului, în 2020, ISHO va deservi aproximativ 5.000 de angajați și 2.000 de locatari. Mulberry Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor imobiliare, fondată de antreprenorul Ovidiu Șandor. 

EXCLUSIV Gabriela Firea a uitat să oblige taximetriștii să accepte plăți cu cardul și să nu refuze curse, așa cum a promis. Noile reguli scot însă din joc concurența de la Uber și Clever Taxi CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Gabriela Firea a uitat să oblige taximetriștii să accepte plăți cu cardul și să nu refuze curse, așa cum a promis. Noile reguli scot însă din joc concurența de la Uber și Clever Taxi

Dezvoltatorul a anunțat că a mai semnat contracte de închiriere cu Survey Sampling International (SSI), furnizor de soluții de date și tehnologie, și cu compania germană Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii și servicii.

viewscnt
Afla mai multe despre
kpmg
isho offices