Pfizer a calculat - va încasa anul acesta mai mulți bani din vânzarea de vaccinuri contra Covid-19

Pfizer a calculat - va încasa anul acesta mai mulți bani din vânzarea de vaccinuri contra Covid-19
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 nov 2021

Pfizer a majorat prognoza vânzărilor de vaccinuri contra Covid-19 cu 7,5%, până la un total de 36 de miliarde de dolari, în condițiile în care semnează contracte pentru doze booster cu mai multe țări și primește aprobări pentru utilizarea produsului pentru segmente mai largi de vârstă, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania a spus și că va livra anul acesta 2,3 miliarde de doze de vaccin contra coronavirusului din cele aproximativ 3 miliarde pe care le va produce în 2021, conform Hotnews.

Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare CITEȘTE ȘI Cum atragi clienți prin intermediul platformelor de socializare

Ajutată de campania de vaccinare fără precedent demarată la nivel global contra pandemiei de Covid-19, vaccinul Pfizer a devenit rapid unul dintre cele mai bune produse din istoria de 172 de ani a companiei.

Pfizer împarte egal cheltuielile și profiturile din vaccin cu partenerul său german BioNTech.

Alți rivali, precum Moderna sau Johnson & Johnson s-au lovit de probleme de producție, ceea ce a ajutat Pfizer să se detașeze pe primul loc în privința contractelor de furnizare semnate cu diferite națiuni.

Previn sau mă tratez doar când am nevoie? Abonamentele medicale înclină și mai mult balanța spre prevenție în calculul de costuri, efort și beneficii CITEȘTE ȘI Previn sau mă tratez doar când am nevoie? Abonamentele medicale înclină și mai mult balanța spre prevenție în calculul de costuri, efort și beneficii

Pfizer a vândut vaccinuri contra Covid-19 de 13 miliarde de dolari în trimestrul trei al anului, în condițiile în care analiștii consultați de Refinitiv prognozaseră, în medie, un total de 10,88 miliarde de dolari.

Acțiunile Pfizer s-au apreciat marți cu 1% înaintea deschiderii bursei americane.

viewscnt
Afla mai multe despre
pfizer
vaccin