Platforma all-in-one Native Teams se lansează în România, considerată una dintre cele mai atractive țări pentru munca la distanță

Platforma all-in-one Native Teams se lansează în România, considerată una dintre cele mai atractive țări pentru munca la distanță

Alina Ștefan

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 nov 2023

Native Teams, startup fondat în 2021 de antreprenorul Jack Thorogood, la Londra, își extinde operațiunile în România, considerată una dintre cele mai atractive țări pentru munca la distanță, și devenind astfel una dintre cele peste 55 de țări în care compania operează la nivel global. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Operațiunile din România se vor derula sub coordonarea Alinei Ștefan, numită Country Director pentru piața românească. Alături de Alina Ștefan, Native Teams l-a recrutat pe Cosmin Fotache în calitate de Business Development Manager (BDM) pentru România.

Revolut numește un român ca director financiar CITEȘTE ȘI Revolut numește un român ca director financiar

Native Teams este o platformă globală specializată în furnizarea de soluții simplificate de plată a muncii, de angajare și de gestionare a taxelor și impozitelor pentru freelanceri, lucrători la distanță și angajatorii acestora. 

viewscnt
Afla mai multe despre
native teams
alina ștefan