Policolor numește un nou CEO

Policolor numește un nou CEO

David Jordan

Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mai 2018

Boardul director al grupului Policolor - Orgachim, producător de lacuri și vopsele, l-a numit pe David Jordan în funcția de Group CEO Policolor - Orgachim. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

David Jordan este unul dintre cei mai experimentați specialiști în Operațiuni și Supply Chain din Europa Centrală și de Est. El a condus structura de Manufacturing și Logistic Supply Chain a Unilever în Orientul Mijlociu între 1999 și 2003, pentru ca apoi să coordoneze din București  activitatea de Supply Chain a Unilever din Sudul Europei Centrale. În ultimii ani a oferit consultanță în management de Operațiuni și Supply Chain mai multor companii din Europa Centrală și de Est, în special din România și Bulgaria, din domeniile farmaceutic, FMCG, agrochimic și tipografic. 

Policolor, producător de lacuri și vopsele cu tradiție în România, vinde soluții și produse pentru decorarea și finisarea casei.

Lanțul de hipermarketuri pentru copii Hippoland a intrat în vestul țării CITEȘTE ȘI Lanțul de hipermarketuri pentru copii Hippoland a intrat în vestul țării

Produsele Policolor sunt prezente în peste 3.000 de  magazine de retail tradițional, în marile rețele de bricolaj din România și în peste 1.000 de service-uri auto din țară. La nivel național, Policolor are zece magazine proprii. 

Grupul Policolor – Orgachim operează două mari unități de producție de lacuri si vopsele: Policolor România și Orgachim Bulgaria și este liderul regional în domeniul tehnologiei vopselelor și lacurilor în zona Sud-Est Europeană. 

viewscnt
Afla mai multe despre
policolor orgachim
david jordan