Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a preluat conducerea Grupului Uzinsider

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București a preluat conducerea Grupului Uzinsider
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2020

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București, Costică Mustață, a fost numit, începând cu luna octombrie, managing director al Grupului Uzinsider, grup cu capital privat, 100% românesc, conform unui comunicat al CCIB.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Uzinsider reunește șapte companii: Uzinsider SA, Uzinsider Techno SA, Uzinsider General Contractor SA, toate cu sediul în București, Uzinsider Engineering SA (Galați), 24 Ianuarie SA (Ploiești), Comelf SA (Bistrița) și Promex SA (Brăila), scrie Agerpres.

Raytheon a trimis Romaero o comandă pentru producția de componente destinate sistemului de apărare antiaeriană Patriot CITEȘTE ȘI Raytheon a trimis Romaero o comandă pentru producția de componente destinate sistemului de apărare antiaeriană Patriot

Compania a luat naștere în anul 1992, cu scopul de a oferi consultanță și servicii comerciale specializate pentru realizarea de obiective industriale, în special pentru industria metalurgică.

În prezent, Grupul Uzinsider realizează o cifră de afaceri de peste 50 de milioane de euro, are peste 1.800 de angajați și desfășoară activități de comerț exterior, inginerie, proiectare, producție de utilaje și echipamente complexe pentru industriile: energetică, metalurgică, constructoare de mașini, chimică și petrochimică, construcții navale, asigurarea protecției mediului.

Printre clienții Grupului se află General Electric, Siemens, SMS, Thyssenkrupp, Danieli, American Air Filter, Donaldson.

Până la data preluării funcției, Costică Mustață a condus, timp de 18 ani, compania Uzinsider Techno SA și a făcut parte din consiliile de administrație ale celorlalte societăți din Grup.

viewscnt
Afla mai multe despre
costică mustață
uzinsider