Anca Simionescu, în trecut la Skanska România și Forte Partners, este noul Country Manager al Lion’s Head Investments

Anca Simionescu, în trecut la Skanska România și Forte Partners, este noul Country Manager al Lion’s Head Investments
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 oct 2020

Lion’s Head Investments anunță numirea Ancăi Simionescu în funcția de Country Manager în România pentru a dezvolta și implementa strategia Grupului pe plan local.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cu o experiență de 15 ani în investiții imobiliare comerciale și rezidențiale, gestionarea activelor și dezvoltarea afacerilor, Anca Simionescu a coordonat proiecte de birouri și rezidențiale de referință din București și a făcut parte din echipele manageriale ale unor companii precum Skanska România și Forte Partners.

Grupul Futureal intră pe un segment nou de piață: \ CITEȘTE ȘI Grupul Futureal intră pe un segment nou de piață: "Creșterea comerțului online a crescut semnificativ nevoia de spații logistice"

„Sunt încântată să construiesc alături de echipă o fundație solidă pentru viitoarele noastre investiții de pe piața locală”, a declarat Anca Simionescu, Country Manager Lion’s Head Investments. „De asemenea, voi utiliza fiecare oportunitate pentru a deveni un partener pe termen lung pentru clienții noștri și sunt convinsă că vom utiliza eficient capacitățile noastre extensive în crearea de plus valoare pentru aceștia”, a adăugat Anca Simionescu.

Anca Simionescu are o diplomă în Robotică obținută la Universitatea Politehnică din București, precum și o diplomă de masterat în același domeniu de la Universitatea din Osaka.

Lion’s Head Investments are în portofoliu birouri cu chiriași internaționali, precum Oregon Park, situat în centrul de business Floreasca-Barbu Văcărescu. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lion’s head investments
anca simionescu