Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. CEO-ul Gumzzz: Țintim o evaluare de 5-10 milioane euro și extinderea în Ungaria. Cum poți atrage un business angel

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. CEO-ul Gumzzz: Țintim o evaluare de 5-10 milioane euro și extinderea în Ungaria. Cum poți atrage un business angel
scris 20 mai 2020

Motorul de căutare pentru industria globală de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz și-a propus să atingă o evaluare de 5-10 milioane de euro, pregătind pentru anul viitor o nouă rundă de finanțare, a anunțat la Profit TV Vlad Șuteu, CEO și fondator al companiei. Simultan, compania vizează inclusiv extinderea pe piața din Ungaria, cel mai mare jucător din regiune în turismul medical, recrutând în acest sens un expert din țara vecină.

La acest moment, după două runde de finanțare, startup-ul este evaluat la 2 milioane de euro.

La finalul lunii martie, Gumzzz a anunțat o primă investiție de 100.000 de euro făcută de angel investor-ul Stelian Bogza, co-fondator al BenefitOnline.

Marți, Gumzzz a atras încă o investiți de 100.000 de euro, de la Cristian Petri, fondatorul Oral Design Lab & Clinic.

"La începutul anului viitor vom pregăti o rundă mai mare de finanțare", spune Vlad Șuteu la Profit TV, în emisiunea Profit LIVE, transmisă începând cu ora 17.30 și în care mediul de business vorbește despre situația actuală.

Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. CEO-ul Keez, cu experiență în depășirea crizelor: Trebuie relansate bugetele de marketing, nu doar tăiate costuri, altfel ne împușcăm în picior CITEȘTE ȘI Profit LIVE TV - Să ajutăm business-ul. CEO-ul Keez, cu experiență în depășirea crizelor: Trebuie relansate bugetele de marketing, nu doar tăiate costuri, altfel ne împușcăm în picior

Antreprenor din Cluj-Napoca, el s-a întors în România după 9 ani petrecuți la studii și în companii din Marea Britanie și Danemarca.

El apreciază că în România există resurse pentru finanțarea unei afaceri, dar nu sunt destule business-uri de calitate și idei care să se transforme într-un produs de succes pe câți bani există.

Cum poți atrage un business angel

Potrivit antreprenorului, ceea ce contează în atragerea unei investiții este reputația personală a fondatorului, echipa implicată în proiect, controlul asupra execuției, dar și conexiunea pe care reușești să o stabilești cu investitorul.

viewscnt
Afla mai multe despre
gumzzz
dentist