Startup-ul Gumzzz atrage o nouă finanțare

Startup-ul Gumzzz atrage o nouă finanțare
scris 19 mai 2020

Motorul de căutare pentru industria globală de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz a atras încă o investiție, de 100.000 de euro, din partea unui antreprenor din domeniul medical.

La finalul lunii martie, Gumzzz a anunțat o primă investiție de 100.000 de euro făcută de angel investor-ul Stelian Bogza, co-fondator al BenefitOnline.

Acum, cel de-al doilea investitor este Cristian Petri, fondatorul Oral Design Lab & Clinic.

În plină criză, Atlas Estates a primit avansul pentru vânzarea Golden Tulip din centrul Bucureștiului și avizele pentru dezvoltarea unui cartier cu peste 800 de apartamente în Obor CITEȘTE ȘI În plină criză, Atlas Estates a primit avansul pentru vânzarea Golden Tulip din centrul Bucureștiului și avizele pentru dezvoltarea unui cartier cu peste 800 de apartamente în Obor

Platforma Gumzzz este evaluată acum la peste 2 milioane de euro. Pentru anul acesta, compania pregătește o ultimă rundă de investiție seed, estimând că la începutul anului 2021 să ridice o rundă de Seria A.

În prezent sunt listate 27 de clinici și cabinete stomatologice din 13 orașe ale României: Arad, Baia Mare, București, Cisnădie, Constanța, Craiova, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Sighetul Marmației, Turda și Zalău.

Compania este condusă de Vlad Șuteu, antreprenor din Cluj-Napoca, întors în România după 9 ani petrecuți la studii și în companii din Marea Britanie și Danemarca.

viewscnt
Afla mai multe despre
gumzzz
dentist