Acțiune a Poliției pe mai multe șantiere din București

Acțiune a Poliției pe mai multe șantiere din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2018

Polițiști din Municipiul București au declanșat astăzi verificări pe mai multe șantiere, controlând dacă legislația în vigoare în domeniul construcțiilor este respectată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La acțiune participă și reprezentanți ai Direcției Generale de Antifraudă Fiscală, ai Inspectoratului de Stat în Construcții și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă București, scrie Agerpres.

EXCLUSIV Tranzacție: Terra Park, deschis de Nadia Comăneci, Elena Udrea și fostul primar din Chicago, dar intrat în faliment, a fost cumpărat de Primăria lui Robert Negoiță CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție: Terra Park, deschis de Nadia Comăneci, Elena Udrea și fostul primar din Chicago, dar intrat în faliment, a fost cumpărat de Primăria lui Robert Negoiță

În urma unei acțiuni similare din 3 octombrie, au fost aplicate 33 de amenzi, în valoare totală de 488.000 lei, au fost dispuse 33 de măsuri de remediere a neconformităților constatate și a fost dispusă sistarea lucrărilor de construire la un imobil.

viewscnt
Afla mai multe despre
politie
santiere