Antoanela Comșa devine președinte al dezvoltatorului spaniol Gran Via Real Estate

Antoanela Comșa devine președinte al dezvoltatorului spaniol Gran Via Real Estate

Antoanela Comșa

scris 30 iun 2021

Dezvoltatorul de origine spaniolă Gran Via Real Estate a numit-o pe Antoanela Comșa, după 11 ani în care a fost director general, în funcția de președinte al grupului spaniol. Jose Aguinaga, fostul președinte, s-a retras din funcție și rămas acționar majoritar.

Cu o carieră care se întinde pe parcursul ultimilor 20 de ani, Antoanela Comșa este absolventă a Universității de Construcții din București și președinte al AREI (Asociația Investitorilor Imobiliari din România).

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

Ea a supravegheat toate investițiile Gran Via din România, în proiecte precum Timișoara 58, Gran Via Park și Aviatiei Apartments în București și Gran Via Marina în Constanța. 

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

În prezent, dezvoltatorul lucrează la ultima fază a proiectului Gran Via Park – 220 de apartamente și va lansa în această vară faza a doua a Gran Via Marina la Constanța, o investiție de 40 de milioane de euro în 500 de apartamente.

viewscnt
Afla mai multe despre
gran via real estate
jose aguinaga