Austriecii de la Rustler anunță afaceri în creștere pentru 2017, de peste 2,5 milioane euro

Austriecii de la Rustler anunță afaceri în creștere pentru 2017, de peste 2,5 milioane euro

FOTO: Daniel State, Managing Director Rustler România

Profit.ro
Profit.ro
scris 27 sep 2017

Furnizorul de servicii imobiliare Rustler România, filiala Rustler Group – Austria, aniversează 5 ani pe plan local și anunță afaceri în creștere pentru 2017, de peste 2,5 milioane euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creșterile companiei provin în special din serviciile de Property și Facility Management oferite clienților din sectorul clădirilor de birouri de clasă A și B, urmate de clienți din sectoarele logistic, industrial, retail și sectorul medical privat.

„Implementarea procedurilor grupului din care facem parte, alinierea acestora la cerințele și normele legale din România, crearea unei echipe eficiente, creșterile de business anuale au fost principalele realizări în cei 5 ani de activitate pe plan local, care ne-au ajutat să administrăm în prezent peste 30 de proiecte, cu 500.000 de metri pătrați de proprietăți imobiliare”, spune Daniel State, Managing Director Rustler România.

Aproape toți angajații Agenției Europene pentru Medicamente sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în București, Sofia sau Varșovia CITEȘTE ȘI Aproape toți angajații Agenției Europene pentru Medicamente sunt dispuși mai degrabă să demisioneze decât să se mute cu serviciul în București, Sofia sau Varșovia

În prima jumătate a anului, Rustler România a securizat contracte noi oferind servicii de Property și Facility Management pentru clădiri de birouri de aproximativ 100.000 metri pătrați, pentru sectoarele industrial și logistic de 65.000 metri pătrați, cu consolidarea proiectelor din zona de vest a țării, dar și centre comerciale de 25.000 metri pătrați.

Compania a înregistrat în 2016 o cifră de afaceri de 1,8 milioane euro, având in prezent o echipă de 90 de angajați.

Rustler România este sucursala Rustler Group, cu o tradiție de peste 80 de ani în Real Estate pe piața din Europa, oferă o gamă largă de servicii imobiliare: de la administrare comercială, tehnică, management în construcții și evaluarea proprietăților.

Grupul Rustler are o cifră de afaceri de aproximativ 50 de milioane euro, o valoare estimată de 10 miliarde euro de active în administrare și peste 500 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
rustler
servicii imobiliare