Belgianul Yves Weerts, fost pilot de raliuri, investește 33 milioane euro într-un turn de birouri în centrul Capitalei - Unirii View

Belgianul Yves Weerts, fost pilot de raliuri, investește 33 milioane euro într-un turn de birouri în centrul Capitalei - Unirii View
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 26 oct 2016

Belgianul Yves Weerts, care a dezvoltat parcul industrial Deva Logistics Park pe care l-a vândut apoi către fondul de investiții CTP, investește acum 33 de milioane de euro într-un turn de birouri în centrul Capitalei -  Unirii View. Construcția a început luna aceasta și are ca dată de livrare trimestrul al doilea al anului 2018.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
20 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Yves Weerts este un pilot belgian în vârstă de 48 de ani, care a concurat în raliul Belgiei și în Campionatului European de raliuri FIA GT3.

Prin Unirii View, viziunea investitorului este de a crea un spațiu care să repoziționeze centrul orașului în topul destinațiilor ideale pentru afaceri.

“Cred în România și în potențialul enorm al acestei țări. După câțiva ani în care am analizat piața, vrem să profităm de moment și să ne concentrăm pe dezvoltarea unui proiect-destinație în centrul orașului, un loc în care chiriașii să își dezvolte afacerile, să își contruiască brand-ul de companie și să ofere inspirație angajaților. A sosit timpul să redăm valoarea acestui oraș istoric și să ne mutăm atenția de la zonele secundare către centru, având în vedere că acesta este locul principal de întâlnire din oraș, definitoriu pentru stilul de viață al comunității”, a declarat Yves Weerts.

Yves Weerts Sursa foto:automobilsport.com

Yves Weerts Sursa foto:automobilsport.com

Aflată pe bulevardul Corneliu Coposu, la 3 minute distanță de Piața Unirii, clădirea va avea o suprafață de 18.000 metri pătrați dispusă pe 18 etaje.
 
Antreprenorul general desemnat pentru Unirii View este compania de construcții Bog’Art.

viewscnt
Afla mai multe despre
yves weerts
investitie
birouri