Belgienii de la Reynaers Aluminium pregătesc pentru anul viitor o investiție de aproximativ 8 milioane euro în România

Belgienii de la Reynaers Aluminium pregătesc pentru anul viitor o investiție de aproximativ 8 milioane euro în România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 6 iul 2018

Grupul belgian Reynaers, cu activități pe segmentul soluțiilor de aluminiu, a raportat pentru anul trecut afaceri de 426 milioane euro, la care subsidiara din România a contribuit cu circa 7 milioane de euro, și anunță, într-o prezentare lansată în Belgia, că pregătește pentru anul viitor o investiție de aproximativ 8 milioane euro în România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

"În 2019 va urma probabil o investiție de aproximativ 8 milioane de euro în România. Ca o companie, nu vei progresa fără a investi", a transmis Reynaers într-o discuție cu presa belgiană. 

Profit.ro a anunțat anterior că planurile Reynaers Aluminium în România vizează dezvoltarea canalului de distribuție prin deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureștiului, precum și extinderea la nivel național, care în acest moment acoperă zone în continuă dezvoltare, cum sunt orașele Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

FOTO Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, renovate pentru Campionatul European. Stadionul Dinamo - în pericol să nu fie finalizat până în 2020 CITEȘTE ȘI FOTO Cum vor arăta stadioanele Steaua, Rapid și Arcul de Triumf, renovate pentru Campionatul European. Stadionul Dinamo - în pericol să nu fie finalizat până în 2020

În 2017, valoarea contribuției echipei locale Reynaers România la afacerile grupului a fost de aproximativ 7 milioane euro, având o creștere cu 15% mai  mare decât în 2016.

Grupul Reynaers Aluminium are peste 2.000 de angajați în circa 40 de țări din și exportă în 70 de țări de pe 5 continente.

Cu sediul central în Duffel, Belgia, Reynaers Aluminium este unul dintre liderii europeni specializați în dezvoltarea soluțiilor durabile de aluminiu pentru uși, ferestre, pereți cortină, sisteme glisante, parasolare și sere.

Reynaers România activează pe piața locală din 1996 și are în prezent circa 1.000 de clienți.

viewscnt
Afla mai multe despre
reynaers aluminium