Biroul Re/Max al lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea - fuziune cu un alt birou Re/Max

Biroul Re/Max al lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea - fuziune cu un alt birou Re/Max
scris 2 dec 2019

Biroul Re/Max al lui Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, intrat în 2017 pe piața imobiliară, cum a anunțat atunci Profit.ro, va fuziona cu biroul Re/Max deținut de Andrei Marinescu.

În urma fuzionării celor două unități, Adrian Alexandrov devine Manager de dezvoltare și investiții.

EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu, este foarte aproape de a fi vândut CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu, este foarte aproape de a fi vândut

Prin aceasta fuziune, noua unitate mixtă se va scinda în biroul Re/Max Magnum 1, cu o echipă comună de peste 40 de agenți, care se va reloca din sediul actual într-un birou situată în str. Washington nr 32. și biroul Re/Max Magnum 2, care va fi localizat în zona Timpuri Noi, cu o echipă de 12 agenți. Următorul pas va avea loc în primăvara anului 2020 și va consta în deschiderea unui nou birou, Re/Max Magnum 3, în zona Aviației - Sos. Pipera. 

În România, Re/Max este cea mai mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de  agenți imobiliari, având, în prezent, 50 de francize și peste 400 de membri. Planul de extindere la nivel național al Re/Max România vizează, până în 2023, 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

La nivel mondial, Re/Max este lider în real-estate, fiind franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment. Compania, înființată în 1973 în Denver, are astăzi peste 125.000 de agenți afiliați în 8.000 de birouri aflate în circa 110 de țări din întreaga lume. În Europa, Re/Max este prezent în 38 de țări, cu peste 2.000 birouri și 23.000 de agenți, continuând să se extindă.

viewscnt
Afla mai multe despre
re/max
imobiliare