Robert Negoiță spune că a câștigat irevocabil Parcul Pantelimon

Robert Negoiță spune că a câștigat irevocabil Parcul Pantelimon
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2019

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat vineri că primăria a câștigat "irevocabil" Parcul Pantelimon, după ce o mare parte din acesta a fost revendicat, pe modelul Parcului IOR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu, este foarte aproape de a fi vândut CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ramada-Majestic, unul dintre hotelurile-emblemă ale Bucureștiului, unde a filmat Sergiu Nicolaescu și a fost cazat Păstorel Teodoreanu, este foarte aproape de a fi vândut

"Am câștigat irevocabil Parcul Pantelimon. Nu cunosc foarte mulți faptul că am fost în proces cu ticăloșii, care, pe același model de la Parcul IOR, în primul rând au modificat indicatorii urbanistici, l-au transformat din parc în zonă construibilă. Și în paralel au atacat, că - vezi Doamne! - pe documente false, pe expertize contrafăcute au vrut să ne ia parcul, o mare parte din parc, cea mai atractivă, zona dinspre metrou. Vestea bună este că l-am câștigat irevocabil. Deci nu au nicio cale de atac, s-a încheiat discuția", a anunțat primarul, la o conferință de presă, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
parcul pantelimon
robert negoiță