Brisk Group – Award Winner la European Property Awards

Brisk Group – Award Winner la European Property Awards
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 9 dec 2021

International Property Awards este o competitie in care premiile oferite celebrează cele mai înalte niveluri de realizare ale companiilor care operează în toate sectoarele industriei imobiliare. Castigarea unui asemenea premiu este o remarcă de excelență si de renume mondial.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

International Property Awards are subcategoria de European Property Awards unde Brisk Group a fost nominalizat si declarat ulterior Award Winner la Categoria de Consultanta. A concurat impotriva celor mai buni profesionisti din domeniu imobiliar, iar decernarea oficiala a premiilor a fost facuta pe data de 2 decembrie.

European Property Awards are juriu independent format din peste 80 de experți din industrie. Jurizarea se concentrează pe design, calitate, serviciu, inovație, originalitate și angajamentul față de sustenabilitate.

Echipa Brisk Group a dat dovada de profesionalism, implicare si atingerea obiectivelor in proportii majore. Acest premiu subliniaza standardele de performanta care sunt livrate de aceasta companie.

Brisk Group – Award Winner la European Property Awards

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
brisk group
european property awards