CA Immo externalizează serviciile de property management ale clădirii Campus 6.1 către CBRE

CA Immo externalizează serviciile de property management ale clădirii Campus 6.1 către CBRE
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2019

Compania CBRE a fost mandatată de fondul de investiții CA Immo să asigure servicii de administrare a proprietății pentru clădirea de birouri Campus 6.1,  amplasată în zona de centru-vest a Bucureștiului, fiind pentru prima dată când CA Immo externalizează serviciile de property management pentru un proiect din portofoliul său.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Clădirea de birouri Campus 6.1 a fost dezvoltată de compania suedeză Skanska, în imediata apropiere a stației de metrou Politehnica. Clădirea a fost achiziționată în primăvara anului trecut de fondul austriac de investiții CA Immo, printre companiile chiriașe numărându-se: London Stock Exchange, Spaces, Gefco, NXP, Secure Works, Khuene+Kagel, Super Hippo, Stradale și Starbucks.

EXCLUSIV Liviu Tudor pregătește construcția unui hotel sau birouri lângă ambasada Germaniei CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Liviu Tudor pregătește construcția unui hotel sau birouri lângă ambasada Germaniei

Cu o suprafață închiriabilă de aproximativ 22.000 mp, dispusă pe 12 etaje supraterane și două niveluri de parcare subterană, Campus 6.1 reprezintă prima fază a complexului de birouri Campus 6, care va totaliza patru clădiri, următoarea fază a proiectului fiind în curs de dezvoltare de către Skanska.

În România, departamentul de administrare a proprietăților al CBRE a fost înființat la finele anului 2013. În ultimii trei ani, portofoliul administrat local a crescut de șapte ori, depășind 770.000 mp, printre care se numără centrele comerciale Sun Plaza București, VIVO! Cluj, VIVO! Constanța și clădirile de birouri Timpuri Noi Square, Aviatorilor 8, Floreasca Business Park, Lakeview, Green Gate, Campus 6.1 sau Victoria Park.

În prezent, CBRE administrează, la nivelul Europei Centrale și de Est, o suprafață totală de 6 milioane de metri pătrați, dintre care  peste 2,5 milioane de metri pătrați se găsesc în clădiri de birouri.

viewscnt
Afla mai multe despre
ca immo
servicii de property management
cbre