Cabinetul de la Berlin a aprobat o lege care limitează creșterea chiriilor

Cabinetul de la Berlin a aprobat o lege care limitează creșterea chiriilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2018

Cabinetul german a aprobat, miercuri, un act normativ care este destinat să țină în frâu majorarea semnificativă a chiriilor în marile orașe, un fenomen care îi afectează pe chiriași și generează îngrijorări că piața imobiliară ar putea fi supraîncălzită, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ministrul Justiției din Germania, Katarina Barley, cea care a introdus actul legislativ, a subliniat că prevederile vor permite noilor chiriași să cunoască sumele pe care le plăteau foștii chiriași și dacă lucrările de renovare efectuate de proprietar justifică o eventuală majorare a chiriei, scrie Agerpres.

DOCUMENT Primăria Capitalei cumpără Parcul Verdi de la fostul acționar la Dinamo Dragoș Săvulescu cu aproape 50 milioane euro. Vânzătorii voiau inițial peste 87 milioane euro CITEȘTE ȘI DOCUMENT Primăria Capitalei cumpără Parcul Verdi de la fostul acționar la Dinamo Dragoș Săvulescu cu aproape 50 milioane euro. Vânzătorii voiau inițial peste 87 milioane euro

Legea germană a chiriilor a mai fost modificată odată în 2015 pentru a răspunde la creșterea prețurilor la proprietăți imobiliare și chirii. 

viewscnt
Afla mai multe despre
chirii
berlin