CBRE își consolidează echipa de management

CBRE își consolidează echipa de management
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 feb 2021

Compania de consultanță imobiliară CBRE își consolidează echipa de management din România prin recrutarea lui Mihai Pătrulescu, care va coordona departamentul de investiții imobiliare al CBRE România din funcția de Head of Investment Properties, lucrând îndeaproape și cu echipele companiei din Europa Centrală și de Est.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Mihai Pătrulescu are experiență în gestionarea proiectelor complexe, analiză financiară și project management pentru tranzacții majore cu portofolii imobiliare.

EXCLUSIV Sub presiunea chiriei, tot mai multe companii din România caută soluții de a-și optimiza costurile. Impact Hub închide un sediu, proprietarul Bergenbier și Deloitte ies la subînchiriat, Raiffeisen ar putea elibera o parte din propria clădire CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Sub presiunea chiriei, tot mai multe companii din România caută soluții de a-și optimiza costurile. Impact Hub închide un sediu, proprietarul Bergenbier și Deloitte ies la subînchiriat, Raiffeisen ar putea elibera o parte din propria clădire

Înainte de a se alătura echipei CBRE România, Mihai Pătrulescu a ocupat funcții cheie ca Senior Investment Associate și Head of Strategic Analysis într-o altă companie imobiliară, fiind implicat în tranzacții cu portofolii de proprietăți.

Mihai Pătrulescu îl înlocuiește pe Gijs Klomp, care a ocupat poziția de Head of Investment Properties în ultimii doi ani. Gijs Klomp a decis să profite de oportunitatea oferită de CTP, unul dintre cei 5 dezvoltatori principali de spații industriale din Europa și să ocupe funcția de Head of Business Development.

viewscnt
Afla mai multe despre
cbre
mihai pătrulescu