CEC Bank a acordat o nouă finanțare companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady

CEC Bank a acordat o nouă finanțare companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 ian 2024

CEC Bank a acordat o nouă finanțare, de 8 milioane de euro, companiei Cerinvest Imobiliare SRL, dezvoltatorul Fashion House Outlet Pallady

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prima fază a proiectului Fashion House Outlet Pallady a fost finalizată în anul 2021, suprafața închiriabilă fiind de circa 7.600 mp. 

EXCLUSIV Tranzacție imobiliară uriașă anulată. Gigantul ungar Adventum s-a retras din cea mai valoroasă tranzacție de birouri aflată în lucru, în România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Tranzacție imobiliară uriașă anulată. Gigantul ungar Adventum s-a retras din cea mai valoroasă tranzacție de birouri aflată în lucru, în România

Faza a doua a proiectului Fashion House Outlet Pallady presupune construcția unei suprafețe închiriabile de circa 5.700 mp.

Fashion House Group este unul dintre cei mai mari jucători din sectorul de outleturi la nivel european, respectiv cel mai mare dezvoltator și operator de outleturi din ECE și Rusia, cu experiență dovedită în proiectarea, dezvoltarea, finanțarea, închirierea, operarea și administrarea centrelor de tip outlet.

Portofoliul de proiecte realizate de către FHGR include șapte centre outlet Fashion House de succes în Polonia, România și Rusia. Primul centru outlet s-a deschis în 2004 în orașul polonez Sosnowiec, în apropiere de Katowice. În prezent, centrele outlet pun la dispoziție în fiecare an peste 250 de mărci internaționale celor 10 milioane de clienți, în patru unități din România și Rusia, cu o suprafață totală de aproximativ 70.000 mp.

Fashion House Group face parte din Liebrecht & wooD Group, o companie europeană de dezvoltare imobiliară.

viewscnt
Afla mai multe despre
cec bank
fashion house outlet pallady
cerinvest imobiliare srl