Chinezii nu mai sunt principalii cumpărători internaționali pe piața imobiliară din centrul Londrei

Chinezii nu mai sunt principalii cumpărători internaționali pe piața imobiliară din centrul Londrei
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2020

Cumpărătorii din Franța au ajuns să facă achizițiile internaționale cele mai mari pe piața imobiliară din centrul Londrei (PCL), în primele nouă luni din 2020, ei reprezentând 11% din toate tranzacțiile care au implicat cumpărători străini, informează site-ul uk.finance.yahoo.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Este o schimbare majoră după dominația cumpărătorilor chinezi, care au reprezentat 8,3% din achizițiile străine în perioada ianuarie-septembrie 2020, față de o cotă de 15% în primele nouă luni din 2019, arată datele companiei imobiliare Knight Frank.

EXCLUSIV Rezultatele operaționale ale CA Immo, unul dintre principalii proprietari de clădiri de birouri din România, puternic afectate de COVID-19. Totuși, vrea să mai cumpere și alte clădiri de birouri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Rezultatele operaționale ale CA Immo, unul dintre principalii proprietari de clădiri de birouri din România, puternic afectate de COVID-19. Totuși, vrea să mai cumpere și alte clădiri de birouri

De asemenea, proporția cumpărătorilor britanici care au făcut achiziții pe piața imobiliară din centrul Londrei a urcat la aproximativ 59%, față de 47% în perioada ianuarie - septembrie 2019, scrie Agerpres.

Luna trecută, vânzările de proprietăți imobiliare în Marea Britanie au atins un nivel record, pe fondul continuării boom-ului de pe piața imobiliară, în pofida scăderii activității economice cauzată de pandemie. 

viewscnt
Afla mai multe despre
china
imobiliare
londra