Coca-Cola HBC România și Mobexpert se mută în P3 Bucharest A1

Coca-Cola HBC România și Mobexpert se mută în P3 Bucharest A1
scris 12 sep 2019

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, a semnat noi contracte de închiriere, cu Coca-Cola HBC România și Mobexpert. Suprafața totală închiriată de cele două companii în parcul P3 Bucharest A1 este de 5.000 metri pătrați.

Coca-Cola HBC România este una dintre companiile care va ocupa un spațiu în depozitul 11 din cadrul parcului logistic P3 din București, în care va depozita vitrine frigorifice. Compania este prezentă în România de 27 de ani, are 1.500 de angajați și 3 fabrici, fiind lider în industria locală de băuturi și cel mai mare exportator de băuturi de pe plan local. Coca-Cola HBC România face parte din Coca-Cola HBC Group, unul dintre cei mai mari îmbuteliatori ai The Coca-Cola Company, cu operațiuni în 28 de țări.

ING anunță schimbări la plățile cu cardul și online: PIN-ul trebuie tastat și la unele plăți sub 100 lei, iar ultimele 4 cifre din CNP vor fi cerute la plățile online CITEȘTE ȘI ING anunță schimbări la plățile cu cardul și online: PIN-ul trebuie tastat și la unele plăți sub 100 lei, iar ultimele 4 cifre din CNP vor fi cerute la plățile online

Depozitul 11 este una dintre cele mai noi clădiri din parc, finalizată în 2017, și dispune de 40.000 metri pătrați de spații de depozitare. 

Mobexpert, producător român de mobilă, a închiriat un spațiu în depozitul 2, care va deservi ca depozit externalizat al magazinului Mobexpert din Militari. Clienții vor putea să își ridice mobila comandată din acest magazin sau online, direct din parcul P3 Bucharest A1.

Mobexpert deține 26 de hipermagazine și magazine de mobilă, 8 fabrici și două platforme logistice moderne și este între primele 12 întreprinderi europene din industria mobilei.

Parcul P3 Bucharest A1 este cel mai mare parc multifuncțional din București, având 380.000 metri pătrați dezvoltați, care cuprind 14 depozite, și un teren care permite construirea a încă 100.000 metri pătrați de spații, cu livrare potențială în decurs de 8-12 luni, acces direct la A1, centură și conexiune directă spre coridorul paneuropean 4.

P3 Logistic Parks a achiziționat un teren de 16 hectare în Dragomirești Vale, unde va ridica un nou parc logistic de 80.000 metri pătrați - care va fi cunoscut sub denumirea de P3 Bucharest NW Ring Road - va fi dezvoltat pe acest teren. 

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola hbc
mobexpert