Compania belgiană Van Moer Logistics închiriază un depozit în CTPark Bucharest West

Compania belgiană Van Moer Logistics închiriază un depozit în CTPark Bucharest West
scris 15 feb 2018

Compania belgiană de logistică Van Moer Logistics extinde colaborarea cu CTPark Bucharest West, ajungând la aproximativ 20.000 metri pătrați de spații logistice într-un depozit care va fi finalizat la începutul trimestrului 2.

Van Moer Logistics este deja chiriaș în CTPark Bucharest West, utilizând un depozit de aproximativ 5.000 metri pătrați în fostul Mercury Logistics Park, acum parte a CTPark Bucharest West. Noul depozit este construit de cealaltă parte a autostrăzii A1, iar Van Moer Logistics se va muta integral, imediat după finalizare. 

Surpriză: Euro Construct Trading `98, al 3-lea mare constructor local, controlat de Sorin Vulpescu și Dan Beșciu, proprietarul restaurantului Golden Blitz, a intrat în insolvență CITEȘTE ȘI Surpriză: Euro Construct Trading `98, al 3-lea mare constructor local, controlat de Sorin Vulpescu și Dan Beșciu, proprietarul restaurantului Golden Blitz, a intrat în insolvență

Van Moer Logistics a intrat în România din 2011.

CTP este cel mai mare dezvoltator și administrator de spații logistice și industriale de clasa A din România, cu peste 700.000 metri pătrați suprafață închiriabilă situată în zece orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitești, Salonta, Sibiu, Timișoara, Turda

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
van moer logistics
ctpark bucharest west
depozit