Compania imobiliară JLL a fost desemnată manager de proiect al viitorului sediu al Groupe Renault din București

Compania imobiliară JLL a fost desemnată manager de proiect al viitorului sediu al Groupe Renault din București
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2017

Dezvoltatorul Globalworth, în parteneriat cu Elgan Group, a desemnat compania imobilară JLL România ca manager de proiect pentru viitorul sediu al Groupe Renault, cea mai mare clădire de birouri aflată în construcție în prezent în București, cu o suprafață închiriabilă de 47.000 de metri pătrați. JLL va oferi servicii de management de proiect, cost management, dirigenție de șantier, de monitorizare a siguranței pe șantier.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sediul Renault Bucharest Connected (RBC) va fi situat pe strada Preciziei și va avea în dotare un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, cabinet medical, restaurant, infrastructură informatică etc. Construcția imobilului de birouri a început recent, iar livrarea este programată in prima parte a anului 2019.

Furnizorul de piese auto AutoKarma își mută birourile într-un nou sediu, situat lângă Gara de Nord CITEȘTE ȘI Furnizorul de piese auto AutoKarma își mută birourile într-un nou sediu, situat lângă Gara de Nord

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor, dedicate domeniului imobiliar, ce înregistrează venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari. JLL activează în 300 de sucursale în 80 de țări și are circa 77.000 de angajați în întreaga lume. 

viewscnt
Afla mai multe despre
jll
sediu renault
​ globalworth
elgan group