Complexul rezidențial Cosmopolis va avea de la sfârșitul lunii noiembrie propriul mini mall

Complexul rezidențial Cosmopolis va avea de la sfârșitul lunii noiembrie propriul mini mall
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 27 oct 2016

Dezvoltatorul imobiliar Opus Land Development a investit 2,2 milioane de euro într-un strip mall de 10.000 metri pătrați în cadrul complexului rezidențial Cosmopolis, care va fi deschis la sfârșitul lunii noiembrie și a cărui ancoră este un supermarket Carrefour.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amenajarea terenului și construcției, dotării spațiului cu echipamentele și utilitățile necesare a durat un an.

Printre alte branduri prezente în Cosmopolis Plaza se numără: Inmedio, un petshop VET Life, un magazin Ocean Fish și pizzeria Domino’s. Centrul cuprinde și restaurante, cafenele, un loc de joacă pentru copii și un salon de înfrumusețare.

”Un alt lucru foarte important pe care l-am luat în considerare când am pornit să schițăm planurile pentru acest strip mall, a fost să dăm posibilitatea antreprenorilor care sunt și rezidenți să își dezvolte afacerile, indiferent de mărime. Astfel, Cosmopolis Plaza găzduiește pe lângă ancorele principale și afaceri mai mici, dezvoltate chiar de rezidenții noștrii”, a declarat Ahmet Buyukhanli, CEO Opus Land Development.

Printre afacerile mai mici, dezvoltate de antreprenorii care locuiesc în complexul rezidențial Cosmopolis se numără: un salon de infrumusețare, un magazin de produse bio, unul de produse pentru copii, o florărie, o patiserie, o măcelărie și un magazin de cafea și dulciuri.

Cosmopolis este amplasat în zona de nord-est a Bucureștiului, în apropiere de Șoseaua de Centură, între podurile din Pipera-Tunari și Andronache-Ștefăneștii de Jos.

În prezent, Cosmopolis a ajuns la aproximativ 2.300 de locuințe finalizate, în urma unor investiții totale de aproximativ 280 de milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
opus land development
cosmopolis
centru comercial