COS deschide un nou showroom

COS deschide un nou showroom
scris 12 sep 2018

Corporate Office Solution (COS), companie ce se ocupă cu amenajarea spatiilor de birouri, va deschide primul showroom în vestul țării, la Timișoara, în clădirea ISHO.

Acesta este cel de-al treilea showroom COS din România, celelalte două fiind funcționale în București și Cluj-Napoca.

FOTO Casa negustorului Ghiță S. Popescu din Armenească, scoasă la licitație cu un preț de pornire de 1,5 milioane de euro CITEȘTE ȘI FOTO Casa negustorului Ghiță S. Popescu din Armenească, scoasă la licitație cu un preț de pornire de 1,5 milioane de euro

Showroom-ul COS va funcționa începând din luna septembrie într-un spațiu special amenajat, cu o suprafață de 130 metri pătrați, situat la parterul ISHO Offices.

„Creșterea actuală a pieței de birouri din Timișoara atrage noi business-uri în oraș și justifică prezența unor jucători inovativi pentru care regiunea noastră devine interesantă și tot mai atractivă. Prin proiectul nostru, contribuim, astfel, direct la dezvoltarea unor servicii adiacente, complementare și de cea mai înaltă calitate destinate mediului de business timișorean, a declarat Ovidiu Șandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
corporate office solution
timisoara
cos