CTP a numit-o pe Ana Dumitrache Co-Country Head pentru România

CTP a numit-o pe Ana Dumitrache Co-Country Head pentru România
Ana Maria Petcana
Ana Maria Petcana
scris 4 oct 2016

Dezvoltatorul și operatorul de parcuri logistice și industriale CTP a numit-o pe  Ana Dumitrache Co-Country Head pentru România, care va coordona operațiunile alături de Remon L. Vos, CEO CTP. Ana Dumitrache a lucrat anterior pentru BCR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Activitatea Anei Dumitrache se va axa în special pe dezvoltarea afacerii, va fi responsabilă de finanțare și contabilitate și va sprijini operațiunile globale ale CTP în România.

CTP a ajuns la investiții de 250 milioane euro în România, având un portofoliu de proprietăți industriale clasa A de peste 500.000 de metri pătrați și țintind extinderea până la un milion de metri pătrați în următorii doi ani.

În prezent, CTP construiește în toată România și închiriază simultan proiecte în Timișoara și Arad.

JLL: Există negocieri avansate pentru mai mult de cinci tranzacții imobiliare, valoarea fiecăreia depășește 40 de milioane euro CITEȘTE ȘI JLL: Există negocieri avansate pentru mai mult de cinci tranzacții imobiliare, valoarea fiecăreia depășește 40 de milioane euro

CTP este prezentă pe piața din România, din 2008, iar, în prezent, echipa CTP are aproximativ 30 de persoane.

Ținta CTP pentru cele șapte piețe din Europa Centrală și de Est în care este prezent este de a avea un portofoliu de proprietăți industriale de clasă A de cinci milioane de metri pătrați până la finalul anului 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
numire
co-country manager