CTP construiește un nou depozit pentru Brico Depot

CTP construiește un nou depozit pentru Brico Depot
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2021

Quehenberger Logistics a decis să mute operațiunile logistice pentru Brico Depot România în CTPark Bucharest West, care investește peste 35 milioane de euro în contrucția noii clădiri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Quehenberger Logistics, clientul CTP care operează activitatea logistică a Brico Depot România prin intermediul Kingfisher, își mută toate operațiunile din România în cadrul CTPark Bucharest West, parcul situat la km 20 pe Autostrada București – Pitești.

INFOGRAFICE O evoluție spectaculoasă în ultimul trimestru 2020 a ținut pe plus piața locuințelor noi în Capitală, în primul an de pandemie. Pentru 2021 se așteaptă un nivel chiar mai mare al livrărilor CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE O evoluție spectaculoasă în ultimul trimestru 2020 a ținut pe plus piața locuințelor noi în Capitală, în primul an de pandemie. Pentru 2021 se așteaptă un nivel chiar mai mare al livrărilor

Noua clădire, pe care CTP o construiește pentru clientul său, va avea o suprafață de 102.000 metri pătrați și va dispune de 12 drive-in-uri și 105 docuri. 

Quehenberger Logistics este prezent în parcurile CTP de peste cinci ani și operează peste 150.000 m2 pentru clienți precum Selgros sau PPT. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
brico depot
depozit