P3 Logistic Parks are un nou CEO

P3 Logistic Parks are un nou CEO

Frank Pörschke

Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2021

P3 Logistic Parks (P3), investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice europene, anunță numirea lui Frank Pörschke în funcția de CEO. Mandatul său va produce efecte începând cu 1 aprilie 2021.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tim Beaudin, fost președinte al consiliului director și, din 2019, CEO al P3, se retrage ca urmare a unei tranziții de conducere planificată.

INFOGRAFIC Doar 18% dintre români cumpără lactate de la producători locali. Supermarketurile, preferate pentru cumpărături CITEȘTE ȘI INFOGRAFIC Doar 18% dintre români cumpără lactate de la producători locali. Supermarketurile, preferate pentru cumpărături

Frank Pörschke ocupă în prezent mai multe funcții de conducere în cadrul unor companii europene și fonduri de investiții imobiliare. Frank a ocupat în trecut diverse poziții precum cea de președinte al EMEA Markets în cadrul JLL, CEO al Eurohypo și CEO al Commerz Real. 

În ultimele 12 luni, P3 a înregistrat o creștere rapidă, perfectând tranzacții de peste 2 miliarde de euro reprezentând noi achiziții care au dus la creșterea suprafaței brute închiriabile (GLA) cu 48%, la peste 6,5 milioane metri pătrați.

Cu sediul central în Praga, P3 are peste 190 de angajați în 11 birouri în orașe cheie din Europa, oferind dezvoltări integrate, terenuri, construcții și servicii de mentenanță post-închiriere.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3 logistic parks
frank pörschke