CTP extinde cu 30.000 mp parcul logistic CTPark Bucharest West

CTP extinde cu 30.000 mp parcul logistic CTPark Bucharest West
scris 29 mar 2016

Dezvoltatorul și operatorul de parcuri logistice și industriale CTP a început construcția a 30.000 de metri pătrați în CTPark Bucharest West, din care 15.000 metri pătrați sunt închiriați de firma românească de logistică OTZ.

CTP a preluat CTPark Bucharest de la Prologis în a doua parte a anului trecut, iar cu această nouă facilitate suprafața construită a parcului va crește la 130.000 de metri pătrați.

Construcția noului spațiu este programată să înceapă în această lună, iar finalizarea este prevăzută pentru septembrie 2016.

”Am văzut un interes puternic pentru cei 15.000 metri pătrați pe care nu i-am închiariat încă, dar credem că vom găsi chiriași până la livrare”, a declarat Marian Orzu, șeful departemanetului de leasing și dezvoltare al CTP România.

Dezvoltatorul american de proiecte industriale și de logistică Panattoni intră în România CITEȘTE ȘI Dezvoltatorul american de proiecte industriale și de logistică Panattoni intră în România

Pe plan european, portofoliul CTP de proprietăți industriale de clasă A are o suprafață închiriabilă de peste 3,2 milioane mp, iar planurile companiei vizează creșterea acestei suprafețe la 5 milioane mp până la sfârșitul anului 2018.

În România, CTP deține proiecte cumulând 350.000 metri pătrați, cumpărate în majoritate anul trecut, adică 20% din piață.

CTP concurează în România cu P3, deținută de fonduri de investiții americane, Alinso din Belgia sau Globalworth, controlat de omul de afaceri Ioannis Papalekas.

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
otz
bucuresti