CTP extinde parcul industrial CTPark Craiova East

CTP extinde parcul industrial CTPark Craiova East
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2022

CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator listat de spații industriale și logistice din Europa Continentală, extinde parcul industrial CTPark Craiova East cu o nouă clădire care va fi livrată până la finalul anului, fiind deja complet închiriată.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Parcul industrial are o suprafață existentă de 40.000 mp, iar după această extindere, va ajunge la o suprafață totală de circa 53.500 mp.

EXCLUSIV Avocatul Cosmin Savu-Cristescu, care tocmai a lansat o companie de investiții imobiliare alături de Dan Șucu, își consolidează poziția în zona Petrom City prin achiziția a două terenuri cu potențial de peste 400 de apartamente CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Avocatul Cosmin Savu-Cristescu, care tocmai a lansat o companie de investiții imobiliare alături de Dan Șucu, își consolidează poziția în zona Petrom City prin achiziția a două terenuri cu potențial de peste 400 de apartamente

În România, CTP deține o suprafață totală de peste 2,1 milioane mp de depozite de clasa A în 15 orașe: Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Deva, Oradea, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Târgu Mureș, Caransebeș, Ineu și Salonta. Până la finalul anului, portofoliul dezvoltatorului este așteptat să depășească 2,5 milioane mp.

CTP este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale din Europa Continentală în funcție de suprafața închiriabilă brută, deținând peste 9,3 milioane de m² de spații în zece țări la 31 martie 2022

viewscnt
Afla mai multe despre
ctp
parc industrial