Cushman & Wakefield Echinox o recrutează pe Alina Dima, fost coordonator al activităților de birouri si retail al EKA Investment Group

Cushman & Wakefield Echinox o recrutează pe Alina Dima, fost coordonator al activităților de birouri si retail al EKA Investment Group

FOTO: Alina Dima

scris 30 ian 2018

Compania imobiliară Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de Property Management prin recrutarea Alinei Dima, specialist cu o experiență de aproape 8 ani pe piața imobiliară, anterior coordonând activități din segmentele birouri si retail in cadrul EKA Investment Group.

Alina Dima se va ocupa de menținerea relației cu chiriașii, coordonarea furnizorilor și a echipelor ce asigură buna desfășurare a activităților specifice unei clădiri, identificarea permanentă de noi oportunități de creștere a veniturilor și livrarea serviciilor în concordanță cu contractele încheiate. În prezent, Alina Dima a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale deținute de grupul REWE în orașele București (Fundeni), Buzău, Târgoviște, Ploiești și Brăila.

Alina Dima a coordonat activitatea grupului EKA, gestionand proiecte imobiliare ale companiei situate în Fabrica de Glucoza 6B și Nicolae Caramfil 57 (EKA Business Center), dar și activitatea lanțului de panificație și restaurante Le Grenier a Pain, precum și magazinele de fashion sub brand-urile Only for You și Balizza.

Livrările de spații comerciale s-au prăbușit. Au fost închise mai multe mall-uri decât au fost inaugurate, iar în București stocul de centre comerciale a scăzut CITEȘTE ȘI Livrările de spații comerciale s-au prăbușit. Au fost închise mai multe mall-uri decât au fost inaugurate, iar în București stocul de centre comerciale a scăzut

Alina Dima deține două mastere, unul în Studii Administrative Europene la SNSPA și cel de-al doilea în Istoria și Practica Relațiilor Internaționale la Universitatea București.

Departamentul de Property Management al Cushman & Wakefield Echinox administrează în prezent un portofoliu cu o suprafață închiriabilă de 140.000 de metri pătrați în București și în țară.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, echipa fiind compusă din 50 de persoane.

viewscnt
Afla mai multe despre
cushman & wakefield echinox
alina dima
eka investment group