Dezvoltatorul austriac Immofinanz a realizat în România venituri din chirii de 37 milioane euro după primele 9 luni

Dezvoltatorul austriac Immofinanz a realizat în România venituri din chirii de 37 milioane euro după primele 9 luni
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 nov 2017

Immofinanz, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața imobiliară din România, a raportat după primele 9 luni din acest an venituri din chirii în valoare de 37 milioane de euro, ceea ce reprezintă 21,2% din veniturile din închirieri totale la nivel de Grup.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proprietățile Immofinanz din România reprezintă 20,1% din portofoliul total al companiei și includ 74 de proprietăți cu o valoare de 840,2 milioane de euro.

Portofoliul de investiții finalizate în valoare de 625,7 milioane de euro cuprinde 10 clădiri de birouri (14,3% din portofoliul total de birouri) și 6 proprietăți retail (23,4% din portofoliul total de retail).

Papalekas, liderul pieței de clădiri de birouri din România, pregătește cumpărarea altor 3 clădiri CITEȘTE ȘI Papalekas, liderul pieței de clădiri de birouri din România, pregătește cumpărarea altor 3 clădiri

Rata de ocupare a ramas stabilă, la nivelul de 95,5%.

Piețele principale unde grupul derulează afaceri sunt Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia.

Din grupul dezvoltatorului austriac Immofinanz fac parte companii active, în România, în domeniul închirierii de imobile cu destinație birouri: Bucharest Corporate Center (BCC) SRL, Cora GS SRL, Capri Trade SRL, Global Trust SRL, S-Park Offices SRL, Italian-Romanian Industrial Development Enterprise - IRIDE SA, Immoeast Băneasa Airport Tower SRL și Băneasa 6981 SRL.

În România, portofoliul de retail al Immofinanz include în prezent patru centre comerciale Vivo!, în Cluj-Napoca, Constanța, Baia Mare și Pitești, care sunt în prezent complet ocupate și au o suprafață închiriabilă totală de 147.000 metri pătrați.

Immofinanz este foarte aproape să își vândă toate cele cinci mall-uri administrate în Moscova către dezvoltatorul imobiliar rus Fortgroup, tranzacție preconizată să fie încheiată până la sfârșitul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
immofinanz
chirii