Dezvoltatorul israelian Shikun & Binui RED dă startul lucrărilor fazei a doua a complexului rezidențial New Point din Pipera

Dezvoltatorul israelian Shikun & Binui RED dă startul lucrărilor fazei a doua a complexului rezidențial New Point din Pipera
scris 6 iul 2017

Dezvoltatorul imobiliar israelian Shikun & Binui RED, care a lansat pe piața românească și proiectul City Point, în zona Barbu Văcărescu-Floreasca, va începe în această lună lucrările la a doua fază a complexului rezidențial New Point din cartierul bucureștean Pipera, susținând că a vândut mai mult de jumătate din spațiile aferente primei faze.

Construcția a început în noiembrie anul trecut.

 

 

Prima fază a proiectului constă în două blocuri P+9, totalizând 136 de apartamente. Investiția în prima fază a proiectului ajunge la 7 milioane euro, cele două blocuri urmând să fie livrate în primul trimestru al anului 2018. 

Prețurile apartamentelor au înregistrat o creștere accelerată în primul semestru. Orașele în care prețurile au urcat puternic CITEȘTE ȘI Prețurile apartamentelor au înregistrat o creștere accelerată în primul semestru. Orașele în care prețurile au urcat puternic

”Până în prezent avem un procent de 15% investitori și 85% clienți finali, studiourile duble și apartamentele cu două camere reprezentând cele mai bine vândute unități. Datorită cererii pe care o avem, în luna iulie vom demara lucrările la faza a doua, constând în alte două blocuri”, spune Favi Stelian, CEO Shikun & Binui RED România.

Dezvoltatorul folosește propriul capital pentru construcția New Point.

Termenul estimat pentru livrarea fazei a doua este sfârșitul anului 2018.

Shikun & Binui RED este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Israel, fiind activ din 1920, cu proiecte în infrastructură, real estate și energie regenerabilă.

În România, compania mai dezvoltă proiectul City Point, situat în zona Barbu Văcărescu-Floreasca.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
shikun & binui red
new point
blocuri pipera