Dezvoltatorul P3 a prelungit contractele de închiriere cu eMag, Tibbett Logistics și Macromex

Dezvoltatorul P3 a prelungit contractele de închiriere cu eMag, Tibbett Logistics și Macromex
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 sep 2017

Investitorul și dezvoltatorul paneuropean de proprietăți logistice P3, deținut de către GIC - Fondul Suveran al statului Singapore, a anunțat că în prima parte a anului a demarat construcția a trei noi depozite, cu o suprafață de 65.000 metri pătrați, și a semnat contracte noi de închiriere și de prelungire de aproximativ 84.000 metri pătrați cu eMag, Tibbett Logistics și Macromex.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

P3 are, în acest moment, un total de 319.000 metri pătrați în 12 depozite din parcul P3 Bucharest. Situat la doar 13 kilometri de centrul orașului, parcul P3 Bucharest se află pe soseaua de centură a orașului. P3 a finalizat în 2016 trei clădiri noi în parcul P3 Bucharest și încearcă să se extindă atât în București, cât și în partea centrală și de vest a țării.

Record pe piața industrială: peste 400.000 metri pătrați de spații logistice vor fi livrați în acest an. Sectoarele cu cele mai multe cereri CITEȘTE ȘI Record pe piața industrială: peste 400.000 metri pătrați de spații logistice vor fi livrați în acest an. Sectoarele cu cele mai multe cereri

Activ în toată Europa, portofoliul P3 cuprinde în prezent 185 de depozite, care totalizează 3.9 milioane metri pătrați de spații în nouă țări, și un portofoliu de terenuri de peste 1.8 milioane metri pătrați care permit dezvoltarea de noi spații.

viewscnt
Afla mai multe despre
p3
emag
spatiu logistic